Analiza avre

Psihoenergijska analiza avre (aure) ‒ vpogled v vašo notranjost

Analiza aure tanja kašlik taisha

Narava nam je dala vse kar potrebujemo, da bi videli avre. Vse, kar je potrebno poleg tega, je znanje o tem, kako uporabimo svoje čute. Z očmi, perifernim vidom, lahko zaznamo zelo ozko območje vibracijskih frekvenc elektromagnetnega sevanja od škrlatne do rdeče.

Vse v vesolju je nihanje – ciklično spreminjanje energije. Avro lahko »opredelimo« kot nihanje, ki obdaja vsa snovni predmet. Avra okrog živih bitij se ves čas spreminja, podobno kot plamen ali vroč zrak medtem ko je okrog neživih stvari (kamni, kristali, voda,…) stalna in jo je mogoče spreminjati s »zavestnim« prizadevanjem.

Avra je elektromagnetno energijsko polje človeka, ki sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe. Pri opazovanju avre, vidimo energijo v gibanju, ki niha z znano hitrostjo. Za lažje razumevanje se uporabljajo barve, ki ustrezajo energijskemu nihanju ali frekvenci.

Analiza avre omogoča natančen vpogled v vašo »notranjost« in počutje. Vaša avra namreč vsebuje različne psihoenergetske zapise že doživetega in tistega, kar se še utegne zgoditi, tako na ravni fizičnega telesa in z njim povezanih telesnih komunikacij, kot tudi izkustev, ki so lastna vaši duši in ki zrcalijo njene komunikacije.

Psihoenergijska analiza avre pomaga raziskati prostore globine vaše psihe. Ta način omogoča razgaljenje problemov, ki ste jih nehote ali hote prikrili. Avra je tudi naš duhovni podpis, duhovna izkaznica.

Psihoenergijska analiza avre (aure) – vpogled v stanje notranjih organov

Avra vsebuje pravo bogastvo informacij o zdravju. Z branjem avre lahko razberemo in prepoznamo nepravilnosti telesnega delovanja že dolgo prej preden se pokažejo na telesni ravni.

Avra je sevanje elementov z različnimi lastnostmi, ki izhajajo iz aktivne ali pasivne blokade. To sevanje povzroča specifične vibracije, ki ustrezajo določeni barvi. Z astralnimi vidom je mogoče to natančno prepoznati in ovrednotiti.

Na podlagi stanja energijskih centrov lahko v povezavi z barvami avre okvirno določimo stanje notranjih organov. Izmenjava psiho energijskih informacij nam pomaga odkriti ključ do vaše psihe, s katerim lahko odklenete vrata, za katerimi ste skrili svoje probleme.

Pri spoznavanju samega sebe je psiho energijska analiza avre dragocena pomoč, saj barve, ki jih posameznikova avra vsebuje, kažejo na bistvo človeka, njegovega stanja, razvoja in življenja.

Ključ do sprememb v življenju, je v poznavanju samega sebe!
Analiza aure tanja kašlik taisha

Pomen barv, ki obdajajo človekovo telo. Pri tem ima vsaka barva svoj pomen. Po navadi imajo ljudje v avri eno ali dve dominantni barvi in ti barvi bosta tudi njihova najljubša barva. Poleg dominantnih barv odseva avra tudi misli, občutja in hrepenenja, ki se kažejo kot »iskrenje«, »plamen«, »oblački« nekoliko proč od glave.

  • BELA ‒ popolnoma bela barva kaže na popolno integracijo moči in visoko razvito stanje zavesti, globoko duhovnost in duhovno popolnost. Bela je lahko tudi izraz sanjarjenja. Zakaj bela barva lahko opozarja na težave? Ker je bolj podobna šumu kot harmoničnim zvokom in šuma ni mogoče uglasiti in nakazuje odsotnost oz. pomanjkanje harmonije v telesu in duhu. Umetna stimulacija (mamila)
  • VIJOLIČNA ‒ duhovnost, ki je povezana z višjo zavestjo. Kaže na najbolj vzvišene duhovne ideale, moči, plemenitost karakterja (duhovni učitelj), sposobnosti, kot so intuicija, umetnost, kreativnost, notranja moč. Lahko pa se izrazi tudi kot fantazija in nedostopnost. Prehajanje v roza barvo kaže na senzitivnost, rahločutnost, emotivnost, ženskost ali pa tudi na mehkobnost, hrepenenje in sentimentalnost. Če skoznjo prodira lila barva, kaže na možnost prisotnosti zdravljenja na psihičnem ali fizičnem nivoju. Lila barva kaže na mistiko, magijo in temeljitost. Lahko pa kaže tudi na obsedenost in netolerantnost.
  • MODRA ‒ raven te barve leži na duhovno duševnem in tolmači razvitost duha. Sposobnosti, kot so vdanost idealu, resnici, modrosti, pravi religioznosti, izžarevanje miru, duhovna poglobljenost ali pa hladnost, samota, zadržanost in introvertiranost so prepoznavni znaki. Indigo modra kaže na pobožen karakter in globoko religiozen duh.
  • ZELENA – lastnost te barve je ravnotežje, spreminjanje, povezanost z naravo, nevtralnost, tudi srčna ljubezen in vdanost. Jasna in svetlo smaragdno zelena – barva zdravljenja (bioenergetik). Svetlo rumena v zeleni kaže na skladnost, sočutje, komunikativnost in miroljubnost, kot tudi na odkritosrčnost in naklonjenost naravi.
  • RUMENA – je barva, prepojena s sončno svetlobo, ki kaže v svetlo rumeni jasni barvi modrost, jasno razumevanje, močno osebnost in svežino. Je tudi znak ambicije.
  • ORANŽNA ‒ če vsebuje v sebi svetlo rdečo do rumeno barvo, imamo opraviti z ostrim razumom, zavestjo o sebi in prizadevnostjo.
  • RDEČA – življenjska energija, toplina, daje energijo dinamiki, gibanju, vitalnosti, zdravju in emocionalnosti. Je tudi znak ekstrovertiranosti in nepotrpežljivosti.
  • RJAVA – barva poslovneža povezana s poslovnim življenjem in delavnostjo. Navadno je povezana s telesno boleznijo in pomeni tudi negativne lastnosti – škrtost, pohlep, odvisnost (alkohol, mamila, televizija, računalnik…), pritisk, stres in razdejanje (uničevalnost).
  • ČRNA – negacija samega sebe in resna obolenja. Žametno črna ‒ oseba ima izredno moč vladanja, magija.
  • SIVA – negativna barva, ki pomeni konvencionalen karakter in pogosto je povezana z boleznijo. Temne misli, nejasni nameni, navzočnost temne plati osebnosti.

Ko izvemo, katere so dominante barve v naši avri, lahko poskusimo svoje okolje uskladiti z njo. Spremembe, ki jih opravimo, da bi dosegli boljšo usklajenost bodo prinesle pozitivno stimulacijo naše duševnosti. Ključna je uporaba čistih, skoraj mavričnih barv, ki vsebujejo harmonične vibracije, ki nam omogoča, da se discipliniramo za razvoj svoje duhovnosti in dosežemo žarenje svoje avre.

Vir:
Alternativ heilen. Kompetenter Rat aus Wissenschaft und Praxis – Christof Janicke, Dr. Jorg Grunwald, Modrijan 2009; Naturliche heilkrafte – Rolf Stühmer; The Alternative Health Guide – Brian Inglis, Ruth West, 1988, Ljubljana

Spoznajmo strokovnjakinjo

Tanja Kašlik, znana tudi kot Taisha, je članica evropskega združenja alternativnih pristopov za (so)delovanje uma, telesa in duha ter diplomantka univerze za alternativne vede s specializacijo v ezoterični psihologiji. S svojimi številnimi certifikati in izkušnjami je prepoznana terapevtka in medialna svetovalka. 

Njeno delo združuje starodavne modrosti s sodobnimi spoznanji, kar omogoča holističen pristop k obravnavi posameznika. Tanja je jasnovidna in ima sposobnost vpogleda v prihodnost, ki se je razvijala skozi generacije v njeni družini. Z uporabo različnih terapevtskih tehnik spodbuja celostno zdravje in ravnovesje telesa, uma in duha.

Tanja Kašlik Taisha

Tanja Kašlik – Taisha

certificirana terapevtka

Nič se ne bo spremenilo, dokler ne pričnete delo na sebi. Morda ste že poskušali spremeniti svoje življenje na več načinov. Preživeli nešteto dragih ur v ordinacijah ali pri terapevtu in poskušali priti do temeljnega vzroka bolečine, nelagodja ali čustvene in duševne stiske. Vendar z malo ali nič olajšanja. 

Ponujam vam možnost strokovnega posveta zato pokličite TAKOJ na 090 60 16 ali pišite na kontaktni obrazec.

 

NAROČILA ZA TERMIN

SVETOVANJE PO TELEFONU

1,09€/0,5min

Kontaktirajte me

Hvala za vaše zaupanje!

Veseli me, ker ste nekaj dobrega
naredili zase in da vam lahko pomagam s svojim znanjem in izkušnjami.