Vizualna diagnostika 

Vizualna diagnostika – ko telo spregovori, je rešitev na dlani

Vizualna diagnostika Tanja Kašlik Taisha

Da bi ugotovili, kakšen pristop ali katero zdravljenje bo najučinkoviteje izboljšalo vaše počutje , morate najprej vedeti, kakšne so kot težave, ki se zrcalijo kot posledica. Zdravstvena težava ali bolezen je naravni del življenja. Opomni nas na nam razumljiv način, da delamo nekaj narobe. Če jo analiziramo, nam pomaga ozavestiti naše napake. Zato ko telo spregovori, je rešitev na dlani in takrat se prične umetnost branja z veščino opazovanja in vsrkanja vseh podatkov, ki jih razodeva, brez vsakršne moralne sodbe.

Pri branju, analiziranju nam je lahko v veliko pomoč VIZUALNA DIAGNOSTIKA, ki je učinkovito orodje v sodobni družbi, katere temelj je kot diagnostično orodje, branje telesa in njegovih delov. Katerih cilj je napoved pojav zdravstvenih težav, svetovati ustrezno prehrano, telesne vaje ter odvrniti bolezen, preden se pojavi. Diagnostične tehnike temeljijo na opazovanju bolnikovega obraza, jezika, dlani, utripa, kože, las, zobovja,…Diagnoza ali branje zajema razčlenjanje vseh delov obraza glede na njihov položaj, velikost in izrazitost. Pomembna sta tudi kostna zgradba in barva ali tekstura kože. Vsak del obraza je povezan z enim od telesnih organov; npr. ledvice so povezane s področjem pod očmi in oteklina govori, da je oseba nagnjena k pretiranem uživanju tekočin. Globoke gube na tem predelu nakazujejo da utegnejo biti ledvice napete in skrčene, medtem ko podočnjaki so lahko znak zastajanja v vode v ledvicah. Kot so poteze obraza povezane s posameznimi telesnim organi, je vsak organ povezan z določenimi čustvi. Telo je kot živa knjiga ali zemljevid, ki ga je treba vsakodnevno brati.

Samo z razumevanjem modrosti telesa bomo lahko zagospodarili nad boleznijo in bolečino ter se osvobodili bremena naše človeške usode.

dr. Wiliam Harvey

vizualna diagnostika pasica Taisha

Vizualna diagnostika – telo kot živa knjiga ali zemljevid

Vizualna diagnostika je neboleč, hiter postopek, ki zahteva samo predhodno znanje in izurjeno oko opazovalca.

Ali ste vedeli, da se čustva noseče matere prenesejo na plod, ki nato vpliva na otrokovo osebnost? Kako zelo pomembna je tudi prehrana, saj nekatera hrana dodatno vpliva na otrokovo energijo, njegov značaj in tudi videz obraza?  Dober terapevt bralec lahko prepozna tudi lastnosti, ki jih ima mati osebe, kateri se prebira obraz. Primer: leva in desna stran obraza sta povezani z različnima vrstama energij. Leva stran prestavlja moški vidik energije in je povezana z očetom in s starim očetom, desna stran odseva mater in staro mater. Tako je tudi desna stran obraza povezana z zemeljsko energijo – žensko, ki prestavlja osnovna čustva in ustvarjalnost medtem ko je leva povezana z nebesno energijo in predstavlja logičen um, nadzira čustva in predstavlja osebnost, ki jo kažemo svetu.

Naše telo je živa knjiga ali zemljevid. Da bi ga razumeli in uspešno vzdrževali, ga moramo znati »brati«. Pri tem nam je v veliko pomoč vizualna diagnostika obraza, oči, ustnic, zobovja, jezika, kože … kot subtilni pokazatelj telesnega stanja. V vizualni diagnostiki stalno spremljamo delovanje med redom (zdravjem) in neredom (boleznijo) v telesu.

Vir:
The Practical Art of Face Readin – Simon G. Brown, 2000 Singapur 2002; Fundamental Basis of Irisdiagnosis – Theodor Kriege ; Lehrbuch der modernen Antilitzdiagnose – Hubert Scharl, 1991, Muenchen; The Alternative Health Guide – Brian Inglis, Ruth West, 1988, Ljubljana

Spoznajmo strokovnjakinjo

Tanja Kašlik, znana tudi kot Taisha, je članica evropskega združenja alternativnih pristopov za (so)delovanje telesa, uma in duha ter diplomantka univerze za alternativne vede s specializacijo v ezoterični psihologiji. S svojimi številnimi certifikati in izkušnjami je prepoznana terapevtka in medialna svetovalka. 

Njeno delo združuje starodavne modrosti s sodobnimi spoznanji, kar omogoča holističen pristop k obravnavi posameznika. Tanja je jasnovidna in ima sposobnost vpogleda v prihodnost, ki se je razvijala skozi generacije v njeni družini. Z uporabo različnih terapevtskih tehnik spodbuja celostno zdravje in ravnovesje telesa, uma in duha.

Tanja Kašlik Taisha

Tanja Kašlik – Taisha

certificirana terapevtka

Vsi potrebujemo nasvet za izboljšanje psiho-fizičnega stanja. Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost strokovnega posveta, NE ODLAŠAJTE, pokličite TAKOJ na 090 60 16 ali pišite na kontaktni obrazec.

NAROČILA ZA TERMIN

SVETOVANJE PO TELEFONU

1,09€/0,5min

Kontaktirajte me

Hvala za vaše zaupanje!

Veseli me, ker ste nekaj dobrega
naredili zase in da vam lahko pomagam s svojim znanjem in izkušnjami.